20.1.14

MINI HAMBURGUESES DE SALMÓ AMB MAIONESA DE MOSTASSA



Ingredients i elaboració

400 gr de salmó fresc sense espines .
1 ceba gran de figueres .
1 culleradeta petita de curry en pols .
100 gr de formatge cremós .
Pans mini d'hamburguesa .
Mostassa de bona qualitat .
Oli d'oliva , sal , pebre , vinagre .
Brots d'alfals .

Fem una maionesa amb 1 ou , sal i un rajolí de vinagre .
Triturem tot i anem afegint l'oli de gira-sol que caigui en fil .
Ha de quedar una maionesa espessa .
Afegim mostassa al gust i remenem bé. Reservem .

Piquem amb el ganivet ben esmolat el salmó el més picat que puguem.
Confitem la ceba tallada ben petita a foc lent amb una mica d'oli fins que estigui ben confitada i fosca .
Condimentem de sal i pebre al salmó .
Afegim la ceba confitada ben escorreguda , el curri i el formatge cremós .
Barregem bé.
Formem les hamburgueses mida mini .
Les fem a la planxa o paella per els 2 costats . Han de quedar al punt.
Obrim els pans i torrem lleugerament en una paella sense gens de greix .
Posem una hamburguesa per pa , una mica de maionesa i uns brots d'alfals per sobre .
Punxem amb un escuradents i servim .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada