14.1.14

MOZZARELA AMB SALSA BARBACOA TEX MEX



Aperitiu o entrant que se serveix amb una deliciosa salsa tex mex barbacoa .
Aquesta salsa també es pot fer per acompanyar les carns a la graella tan típiques en els estats del sud dels EUA ( Arizona , Texas ... ) i que han agafat una influència molt important de la gastronomia i cultura de Mèxic .

Ingredients i elaboració

2 bosses de perles de mozzarella .
½ tassa de farina .
½ tassa de pa ratllat .
½ tassa de quicos .
2 ous .
Oli d'oliva verge .

Escorrem les boles de mozzarella i les assequem amb paper de cuina .
Reservem .
Preparem diversos bols . Un amb la farina , un altre amb pa ratllat , un altre amb els ous batuts amb una cullerada d'aigua i un altre amb els quicos triturats en un got americà .
Passem les boles de mozzarella per farina , l'ou , el pa i finalment els quicos .
Fregim en abundant oli d'oliva ben calent .
Retirem i posem en paper absorbent de cuina .
Servim calent amb la salsa tex mex .

Ingredients i elaboració de la salsa tex mex

100 ml de suc de taronja .
3 cullerades de salsa de soja .
1 cullerada de postres de vinagre de mòdena .
el suc de 1 llimona .
2 cullerades de mel .
1 all picat ben petit .
2 cullerades de sucre morè de canya .
1 cullerada de caramel líquid .
1 cullerada de tomàquet fregit .
2 rodanxes de pinya en almívar ben picades .
2 cullerades de l'almívar de la pinya .
1 mica d'orenga , sal , pebre .

Anem integrant els ingredients des del primer fins l'últim.
És millor fer la salsa el dia abans perquè els ingredients prenguin millor el seu sabor .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada