21.1.14

NATXOS DE BLAT DE MORO AMB FORMATGE CHEDAR , SALSA PICANT TEX - MEX I GUACAMOLE



Ingredients i elaboració

5 tomàquets madurs .
1 pebrot verd .
1/2 pebrot vermell .
1 ceba .
1 culleradeta de postres de chipotle .
2 cullerades de salsa de bec de gall .
2 jalapeños tallats a fines rodanxes .
Salsa de formatge cheedar .
Nachos de blat de moro mòlt a la pedra .

Piquem la ceba petita i sofregim fins que estigui picada .
Afegim els tomàquets triturats i colats .
Deixem sofregir fins que quedi una salsa densa i hagi perdut la seva aigua de vegetació .
Afegim chipotle al gust segons el picant que desitgem la salsa .
Per muntar el plat servim en un plat salsa tex-mex picant .
A sobre els nachos .
Repartim una mica de salsa de bec de gall i uns daus dels 2 pebrots tallats molt petits.
A sobre salsa de formatge cheedar calenta , unes rodanxes de jalapeño .
Al costat posem una mica de de guacamole per refrescar el picant del plat .

guacamole
3 tomàquets madurs amb la pell turgent .
4 alvocats al punt de maduració .
1 ceba tendra .
Unes fulles de coriandre .
El suc d'1 llimona .
Sal i pebre .

Partim per la meitat els tomàquets i traiem les llavors .
Tallem a daus molt petits .
Afegim la ceba tallada molt petita amb el coriandre també picat .
Traiem l'os dels alvocats i Trinxem bé amb l'ajuda d'una forquilla .
Barregem bé amb el tomàquet i la ceba i una mica de suc de llimona per evitar que s'oxidi .
Rectifiquem de sal i pebre .
Si volem guardar unes hores a la nevera els guardem amb l'os dels alvocats per retardar encara més l'oxidació .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada