21.1.14

PEBROTS DEL PIQUILLO DE TOLOSA FARCITS DE MOUSSE DE TRUITA DE PATATES



Ingredients i elaboració

12 pebrots del piquillo .
2 patates .
1 ceba .
1 pebrot verd petit .
3 grans d'all .
4 ous .
salsa
½ copa de txacolí .
½ cullerada de farina .
2 grans d'all .
Oli d'oliva , sal , julivert .

Primer fem la salsa picant els alls molt petits .
Els daurem en una mica d'oli .
Afegim la farina i la torrem lleugerament .
Afegim el vi sense parar de remenar perquè no se'ns enganxi .
Triturem amb la batedora unes fulles de julivert en una mica d'aigua i afegim a la salsa sense parar de remenar fins que agafi la textura adequada .
Rectifiquem de sal i reservem .

Escorrem els pebrots i els rentem i assequem .
Barregem amb una mica de sucre per treure l'acidesa que tenen .
Estirem en una safata de forn i els posem al forn 5 minuts a 180 graus .
Reservem .
En abundant oli d'oliva tirem la ceba amb el pebrot .
Quan estigui escalfat afegim les patates tallades ben fines .
Deixem coure fins que estigui ben fet .
Escorrem l'oli .
Casquem 2 ous i 2 rovells i barregem amb la patata .
Triturem tot bé amb la túrmix .
Muntem a punt de neu les 2 clares i barregem .
Posem en una màniga pastissera i omplim els pebrots .
Posem 3 minuts al forn .
Traiem del forn i servim calent amb una mica de salsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada