14.1.14

POLLASTRE AMB PIPERRADA (POLLASTRE A LA BASCA)



Ingredients i elaboració

1,5 kg de pollastre de corral tallat a 1/8 .
5 cebes escalunyes tallades a juliana .
2 pebrots vermells mitjans tallat a juliana .
2 pebrots verds allargats tallat a juliana .
4 grans d'all laminats .
2 talls de pernil picats .
1 got de vi blanc.
½ kg de tomàquet ratllat fresc .
1 cullerada de concentrat de tomàquet .
Oli d'oliva , sal , pebre .

Sal pebre el pollastre ben per tots els costats.
En una cassola ampla ho sofregim bé per tots els costats fins que quedi ben daurat .
Reservem .
En el mateix oli sofregim 5 minuts la ceba amb una mica de sal .
Afegim l'all i els pebrots i deixem sofregir lentament mitja hora .
Incorporem el pollastre i remenem bé amb la verdura .
Afegim el pernil picat i deixem 2 minuts.
Afegim el vi blanc i deixem que redueixi .
Afegim el tomàquet fresc i el tomàquet concentrat i deixem coure lentament uns 20 minuts .
Ha de quedar una salsa densa i concentrada .
Rectifiquem de sal i pebre .
Aquest és un guisat que reposat agafa millor els sabors .
Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada