17.2.14

ALBERGÍNIES ROSTIDES AMB TZATZIKI I FORMATGE FETA



Ingredients i elaboració

4 albergínies mitjanes .
200 gr de formatge feta .
½ quilo de tomàquets madurs .
Sal , oli d'oliva , 1 pessic de sucre .
Herbes provençals .
Menta picada .

Elaboració

Netegem i tallem les albergínies a daus de 2 cm .
Les saltem en oli d'oliva fins que estiguin cuites al dente .
Traiem i reservem .
Fem una salsa de tomàquet triturant .
Els colem pel xinès i sofregim amb la sal i el sucre .
Quan estigui sec afegim les herbes i reservem .
Posem salsa de tomàquet barrejada amb la salsa tzaikiki en un plat fondo.
A sobre les albergínies calentes.
A sobre el formatge feta esmicolat .
Es pot empolvorar per sobre menta picada .

Ingredients i elaboració de la salsa tzaiziki

250 g de iogurt grec ( sense ensucrar )
2 grans d' all ben picats sense germen .
El suc de ¼ de llimona .
1 raig d'oli d'oliva verge extra .
Sal , pebre .
Ajuntem tots els ingredients i els batem bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada