4.2.14

BURRITO TEX MEX



Variant Tex Mex del burrito de carn mexicà .
Al sud dels E.E.U.U. es fa molt per a un esmorzar de mig matí

Ingredients i elaboració

1 ceba vermella tallada petita .
2 grans d'all laminats .
3 tomàquets madurs .
1 llauna de blat de moro .
Una mica de coriandre picat .
Comí.
5 ous .
Puré de fesols .
Arròs integral .
Formatge chedar .
Truites de blat de moro grans .
2 jalapeños .
Oli , sal , pebre .

Escaldem els tomàquets en aigua bullint .
Refresquem , els pelem i buidem per dins .
Tallem a petits cubs . Reservem .

Coem l'arròs uns 40 minuts fins que estigui cuit .
Escorrem i reservem .

Sofregim la ceba en una paella amb el foc fort .
Quan comenci a agafar color afegim l'all .
Deixem 3 minuts i afegim el tomàquet reservat .
Sofregim fins que el sofregit estigui sec .
Incorporem el blat de moro .
Afegim els jalapeños picats i una mica de comí i coriandre .
Afegim els fesols .
Batem els ous i afegim .
Remenem bé que no quedi excessivament fet . Ha de quedar sucós .

Escalfem les truites en una paella volta i volta .
Posem una mica d'arròs .
A sobre posem sofregit .
Posem formatge chedar i tanquem bé.
Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada