17.2.14

OUS TRENCATS AMB XIPS DE MONIATO, CARXOFES I SHITAKES



Ingredients i elaboració per a 4 persones

4 ous frescos grans .
2 moniatos mitjans.
½ quilo de shitakes .
1 quilo de carxofes .
Oli d'oliva , sal i pebre .

Rentem els moniatos i els tallem fins amb la mandolina .
Posem en paper perquè absorbeixi la humitat .
Fregim , remenant sovint , en abundant oli fins que quedin cruixents .
Retirem i posem en paper de cuina perquè absorbeixi l'oli sobrant. Reservem .
Tallem els shitakes en julianas grosses .
Les sofregim en oli d'oliva suaument fins que quedi cuit .
Reservem .
Tallem les carxofes i deixem el cor .
Les tallem a fines julianas .
En harinamos i fregim en oli fins que quedin cuites i cruixents .
Fregim els ous fins que quedi la clara cuita i el rovell poc feta .
Per muntar el plat posem una base de xips de moniato .
A sobre els shitakes i les carxofes .
Finalment posem l'ou sobre de tot amb el rovell cap avall .
Empolvorem julivert picat i servim calents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada