17.2.14

PASTÍS DE TARONJA I AMETLLES



Ingredients i elaboració per a 8 persones 

4 taronges grans.
12 ous.
500 gr d'ametlles en pols.
500 gr de sucre.
2 cullerades de cafè de llevat químic.
2 cullerades de cafè de canyella en pols.
Mantega per untar el motlle.
100 gr Xocolata fondant per fondre.
100 ml de crema de llet.
Pelem les taronges.
Les posem en una cassola cobertes d'aigua i les portem a ebullició.
Les deixem bullir a foc lent 2 hores.
Escorrem i tallem per treure les llavors.
Triturem amb la batedora.
Batem els ous que dobli el volum i afegim la resta dels ingredients.
Posem en un motlle untat amb mantega.
Posem al forn pre escalfat a 175 graus 1 hora
Traiem i deixem refredar.
Servim amb xocolata calenta que haurem fet fonent la xocolata amb la nata.

1 comentari:

  1. oh que bo! Sembla cruixent i humit, aquest pastís, dels que m'encanten.

    ResponElimina