4.2.14

PINTXOS BASCOS

Ingredients i elaboració


Pintxo matrimoni
Llesques de pa torrat .
1 anxova per torrada .
1 seitó per torrada .
2 cebes .
Pebre vermell picant .
Sal , oli d'oliva .

Tallem la ceba molt petita .
La sofregim amb l'oli molt baix fins que estigui ben picada i confitada .
Reservem .
Tallem el pa i el torrem .
Per servir posem en cada llesca ceba confitada .
A sobre alineem un seitó i una anxova .
Empolvorem pebre vermell picant , clavem una punxa i servim .



Pintxo de botifarra , poma caramel · litzada i ou de guatlla .
Llesques de pa torrat .
2 pomes Golden .
1 nou de mantega , 1 cullerada de sucre .
1 botifarró d'arròs .
Ous de guatlla .
Vinagreta - Mel , oli d'oliva , sal , pebre , vinagre .

Ajuntem els ingredients de la vinagreta menys l'oli .
Anem afegint oli en fil sense parar de batre . Reservem .
Tallem la poma en trossos petits i cuinem amb la mantega i el sucre fins que estigui cuita . Reservem .
Esmicolem la botifarra .
La cuinem que quedi ben solta .
Barregem amb la poma .
Per al muntatge posem la botifarra amb poma a cada llesca de pa torrat .
A sobre un ou de guatlla fregit .
Posem una mica de vinagreta per sobre i servim .



Pintxo de Sant Sebastià .
Llesques de pa torrat .
Palets de cranc ratllats .
Salsa rosa ( maionesa amb quètxup , salsa Perrins , brandi , suc de taronja )
Gambes cuites .
Julivert picat .

Barregem el cranc amb salsa rosa.
Posem a sobre de cada llesca .
Empolvorem les gambes amb julivert picat .
Posem gambes sobre del farcit .
Clavem una punxa i servim .



Pintxo de piquillos farcits d'anxoves i gules .
Llesques de pa torrat .
Pebrots del piquillo sencers
Gules .
Anxoves .
Talls de pernil ibèric .

Escorrem els pebrots i rentem .
Els empolvorem de sucre i esperem uns minuts .
Omplim els pebrots de gules amb una anxova dins .
Per al muntatge , posem un tall de pernil en cada torrada .
Posem a sobre el pebrot farcit .
Clavem en un escuradents i servim .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada