4.2.14

TACO RICE



Plat Tex mex molt típic que s'ha estès al Japó a causa que en la segona guerra mundial els soldats americans combinaven el tac amb l'arròs japonès . Actualment és una de les receptes Tex mex més estendidas

Ingredients i elaboració

½ quilo de carn picada de bou .
150 gr de pollastre tallat a tires molt fines .
1 quilo de tomàquets madurs .
1 pebrot verd .
1 pebrot vermell .
1 ceba vermella .
Salsa chipotle al gust .
200 gr d'arròs llarg .
400 ml de brou de pollastre .
Formatge chedar ratllat .
Concentrat de tomàquet (1 cullerada petita )
3 grans d'all .
Sal , oli d'oliva .

Triturem els tomàquets per la túrmix i passem per un colador .
Sofregim en oli a foc mitjà fins que quedi sec .
Afegim el concentrat i chipotle al gust . Reservem .

Tallem en fines julianas els 2 pebrots i la ceba vermella .
Els cuinem amb el foc molt fort .
Quan perdin textura afegim el pollastre .
Quan estigui ben cuit afegim el tomàquet amb el concentrat i el chipotle .
En una altra paella cuinem a foc molt fort la carn picada .
Quan estigui ben cuita afegim chipotle al gust .
Barregem bé amb el pollastre .

Coem l'arròs amb el brou a foc suau fins que hagi absorbit el brou .
Per servir posem un lloc d'arròs .
A sobre salsa de tomàquet picant i sobre el tac de carn amb verdures .
Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada