4.2.14

TIRAMISSU AMB PANSES AL ROM



Tiramissu:

Pasta bomba:
rovell 150gr
Sucre 800gr

gelatina 10gr
nata 800gr
mascarpone 800gr
amareto c.s


elaboració: 
Coure el sucre amb una mica d'aigua fins a aconseguir un almívar dens i añadírselo al rovell poc a poc fins aconseguir la pasta bomba, un cop realitzada afegir el mascarpone poc a poc, la gelatina prèviament remullada en aigua, i per últim afegir la nata semimonta.


Salsa toffee 
nata 500gr
sucre 500gr

elaboració: 
Coure el sucre amb una mica d'aigua fins a aconseguir un color de caramel suau, a continuació afegir la nata poc a poc prèviament escalfada.
Reservar.

Melindros 

Tiramissu ràpid 
Nata 100gr.
mascarpone 100gr
rovell 20gr
sucre 30gr
amareto c.s

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada