10.2.14

VERDURES SALTEJADES AMB SALSA PESTO



Ingredients i elaboració

1 albergínia mitjana .
1 carbassó mitjà .
4 carxofes .
1 manat d'espàrrecs verds .
1 manat d'alls tendres .
1 ceba de figueres .
200 gr de patates baby cuites .
1 manat de fulles d'alfàbrega .
15 gr de pinyons .
50 gr de formatge parmesà de bona qualitat .
Oli d'oliva verge .
Sal , pebre .

Impregnem d'oli i una mica de sal l'albergínia i el carbassó i posem al forn pre escalfat a 200 graus uns 15 o 20 minuts ( no ens ha de quedar totalment cuites )
Tallem la ceba en trossos mitjans i sofregim .
Tallem petits els alls tendres i afegim . Deixem 10 minuts més .
Quan comenci a agafar color afegim els espàrrecs trossejats sense les puntes i deixem 15 minuts .
Afegim les puntes .
Paral · lelament pelem i tallem les carxofes a grills i sofregim en oli uns 10 minuts .
Escorrem d'oli i reservem .
Tallem el carbassó i l'albergínia a daus mitjans i amb la carxofa afegim la resta de la verdura .
Tapem i deixem 5 minuts a foc lent .
Ajuntem tots els ingredients de la salsa pesto ( alfàbrega , pinyons , formatge parmesà , oli d'oliva , sal i pebre ) i triturem bé amb la batedora .
Afegim al gust a les verdures amb el foc apagat i deixem reposar uns minuts abans de servir .

1 comentari:

  1. oh que bo!! Aquest és d'aquells plats de verdura que a casa volen! I més si porta pesto. Petons!

    ResponElimina