10.3.14

RAP AMB SALSA D'AMETLLES I MOSTASSA


Ingredients i elaboració

1 cua de rap tallada a rodanxes .
Mostassa de bona qualitat .
30 gr d'ametlla filetejada .
1 ceba gran.
Brou de peix.
Crema de llet.
Cebes echalottes.
Mantega.
2 cullerades de sucre .
1 raig de vi blanc.

Pelem les cebes echalottes i les sofregim lentament amb la mantega i el sucre fins que estiguin tendres i cuites.
Enfarinem el rap i sofregim pels 2 costats.
Retirem i reservem.
Sofregim la ceba gran lentament en el mateix oli del rap fins que estigui ben confitat.
Quan estigui la ceba ben confitada hi afegim les ametlles filetejades i deixem 10 minuts més.
Afegim el rap.
Afegim vi blanc i deixem que redueixi.
Afegim el brou de peix i deixem que faci xup - xup uns minuts.
Barregem la mostassa amb la crema de llet i incorporem al zero.
Deixem que redueixi fins que espesseixi.
Si cal espesamos amb maizena.
Fora del foc hi afegim les cebes echalottes i deixem que reposi uns minuts abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada