24.4.14

AMANIDA DE GNOQUIS AMB SALSA " TONNATO "



Ingredients i elaboració per a 4 persones

200 gr de gnoquis bullits .
1 alvocat .
3 cogombrets .
El suc de ½ llimona .
8 tomàquets cherrys .
½ pebrot vermell .
1 pebrot verd italià.
Sal , pebre , oli verge extra d'oliva , vinagre de poma .

Bullim els gnoquis tal com indica el fabricant .
Escorrem , refresquem amb aigua freda posem amb una mica d'oli i posem en un bol enciamera .
Tallem els alvocats i barregem amb el suc de llimona perquè no s'oxidi .
Tallem ben petits els cogombres i els 2 pebrots .
Posem els ous bullits trossejats .
Tallem els tomàquets per la meitat i barregem tot bé.
Amanim amb la salsa i posem a la nevera .
Servim ben fred .

Salsa
3 ous .
Una mica de suc llimona .
1 mica de vinagre .
Sal , pebre .
Oli d'oliva suau .
2 llaunes petites de tonyina .
4 anxoves .
1 cullerada sopera de tàperes .
Julivert picat .

Per a la salsa fem una maionesa espessa amb els 3 ous , sal , pebre , una mica de suc ​​de llimona i el vinagre .
Quan estigui feta afegim la tonyina escorreguda , les anxoves , les tàperes i una mica de brou de la cocció dels gnoquis .
Triturem bé que quedi una salsa espessa però fluïda .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada