4.4.14

CREMA DE LLENTIES AMB ABONDIGUITAS DE POLLASTRE I FOIE


Ingredients i elaboració per a 8 persones

100 gr de llenties pardines .
2 litres de brou vegetal .
2 cebes de Figueres .
3 grans d'all .
Oli d'oliva , sal .
2 patates petites
Mandonguilles - 200 gr de carn picada de pollastre .
Sal , pebre .
1 ou .
1 llesca de pa remullada amb llet .
50 gr de foie d' ànec .
1 picada d'all i julivert .

Ajuntem la carn picada amb la sal , pebre , l'ou , la molla de pa de motlle remullada en llet , el foie d'ànec i la picada d'all i julivert .
Afegim pa ratllat fins que ens quedi una massa compacta que puguem fer boles .
Fem les boles i fregim .
Posem en paper absorbent de cuina i reservem .

Sofregim la ceba , tallada ben petita .
Afegim els alls sencers .
Ofeguem bé fins que s'estovi i ens agafi color .
Afegim les llenties i el brou bullint .
Afegim les patates tallades a petits cubs .
Deixem bullir 40 minuts fins que les llenties s'estovin .
Colem per un colador xinès i rectifiquem de salaó .
Per servir posem les mandonguilles amb la crema i un cordó de crema de llet .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada