29.4.14

CREMA TÈBIA D'ALVOCAT AMB CREMA FRESCA I GAMBES


Ingredients i elaboració per a 4 persones 

1 litre de brou de verdures.
2 o 3 alvocats madurs.
El suc de mitja llimona.
Crema fraîche.
200 gr de gamba crua pelada.
Sèsam torrat.
Una mica de cibulet per decorarar.
Sal, pebre, oli d'oliva verge extra.

Triturem els alvocats amb el suc de llimona i afegint el brou tebi fins que obtinguem la textura desitjada.
Triturem una mica de sèsam acabat de torrar i afegim.
Rectifiquem de sal, pebre i una mica d'oli d'oliva verge extra.
Piquem bé petites les gambes i les saltegem fins que estiguin ben cuites.
Barregem amb una mica de sal i pebre i sèsam torrat sense triturar.
Per al muntatge del plat posem la crema tèbia en un plat de sopa.
A sobre posem un quenelle gran de crema fraîche.
A sobre les gambes amb el sèsam.
Servim immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada