28.4.14

CROQUETES DE FORMATGE GORGONZOLA I CODONYAT




Ingredients i elaboració

150 gr . De formatge de gorgonzola .
100 gr . De codony .
3 cullerades soperes plenes de farina .
1/2 litre de llet .
50 gr . De mantega .
Pa ratllat i ou per arrebossar les croquetes .

Fonem la mantega a la cassola on anem a fer la massa de les croquetes .
Quan estigui fosa hi afegim la farina remenant bé amb les varetes . Ens ha de quedar una textura pomada ( si ens quedés massa espessa afegiríem oli)
Afegim a poc a poc la llet calenta per no formar grumolls .
Desleímos el formatge en una mica de llet i afegim a la betxamel que haurem remogut bastant fins que se separin bé de les parets .
Al final afegim el codony picat fins que quedi una barreja homogènia . Rectifiquem de sal i pebre .
Tapem al contacte amb film i reservem a la nevera .
Un cop freda pastem bé i formem les croquetes .
Passem per ou i pa ratllat i fregim amb abundant oli ben calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada