29.4.14

FILET DE PORC IBÈRIC AMB CREMA DE JABUGO PATATES PALLA



Ingredients per a quatre persones:

1 filet de porc ibèric .
100 gr . De puntes de pernil ibèric
4 talls de pernil ibèric .
500 cl . De crema de llet per cuinar .
2 patates grans .
Oli de gira-sol per fregir .
Oli d'oliva , sal , pebre negre en gra .

Netegem els filets i els tallem en medallons grossos .
Els condimentem i els fem a la planxa i els deixem al punt.
Per fer la salsa daurem en una cassola les puntes de pernil fins que quedi ben daurada .
Afegim el pebre en gra i la crema de llet i deixem coure molt lentament uns 30 minuts a foc lent tapat , triturem una mica, colem i reservem .
Posem els talls de pernil al forn a uns 150 graus fins que quedi cruixent .
Pelem les patates , tallem en forma de palla i les rentem amb aigua freda .
Confitem en oli de gira-sol o d'oliva suau a baixa temperatura una mitja hora .
Pugem la temperatura de l' oli per fregir les patates i les deixem fins que estiguin ben daurades .
Per servir posem el filet acabat de fer , les patates al costat i crema de jabugo per sobre del filet .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada