4.4.14

TARTIFLETTE DE PATATES AMB BOLETS DE TEMPORADA I 4 FORMATGES FOSSOS

Ingredients i elaboració per a 8 persones

8 patates monalisa .
100 gr de bacon tallat a tires .
100 gr de pernil tallat a tires .
2 cebes de figueres mitjanes .
1 falca de formatge brie de bona qualitat .
100 gr de formatge reblochon .
100 gr de formatge emmental ratllat .
100 gr de formatge gruyere ratllat .
100 gr de xampinyons .
200 gr de shitakes .
Sal , pebre i oli d'oliva .

Tallem les patates a rodanxes d'1 cm i les posem al forn amb sal pebre i oli a 180 graus 30 minuts .
Traiem i reservem .

Sofregim la cansalada i el pernil i retirem . Posem en paper absorbent de cuina i reservem .
Tallem la ceba molt fina , en juliana .
Saltegem en una paella amb una mica d'oli i deixem fins que agafi color . reservem

Rentem els xampinyons i tallem a làmines .
Els saltem .
Quan estiguin cuits hi afegim els shitakes tallats a làmines i deixem a foc lent fins que quedin tous .

Barregem en una font de forn les patates amb el bacó , la ceba , els bolets i disposem el formatge brie i el reblochon tallats a làmines per sobre i posem la resta dels formatges ratllats també per sobre en el forn a 180 graus fins que els formatges estiguin fosos .
Si es desitja es pot pujar al gratinador i deixar gratinar .

Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada