28.4.14

TORRADES DE TÀRTAR DE SALMÓ AMB GOMASI



Ingredients i elaboració 

200 gr de salmó net d'espines.
1 llima, Cibulet.
Salsa de soja salada.
Sal, pebre, oli d'oliva verge.
Pa de xapata.
1 alvocat madur.

Tallem el pa en fines rodanxes i torrem pels 2 costats. Reservem.
Tallem el salmó amb el ganivet ben esmolat ben petit.
El enfarinam amb la salsa de soja, el pebre, el suc de llima i un bon raig d'oli d'oliva verge.
Deixem marinar a la nevera tapat 30 minuts (No més)
Preparem el guacamole tallant l'alvocat.
Posem alvocat trinxat amb sal i pebre a cada torrada.
A sobre posem el tàrtar de salmó amb una mica de suc ​​del marinat.
A sobre decorem amb cibulet ben picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada