28.4.14

XARRUPS DE "CRUMBLED" DE POMA AMB FOIE



Ingredients i elaboració 

farciment
6 pomes golden pelades i tallades a daus.
30 gr de panses.
15 gr de moscatell.
80 gr de mantega.
30 gr de sucre.

Posem en una paella la mantega amb el sucre i deixem caramel · litzar.
Afegim els daus de poma.
Deixem cuinar uns 10 minuts.
Afegim les panses remullades amb el moscatell i el moscatell.
Ha de quedar amb salsa.
Retirem i deixem refredar.

Crumbled
55 gr de farina.
55 gr de sucre.
50 gr d'ametlla mòlta.
45 gr de mantega pomada.
80 gr de mousse d'ànec.
80 gr de foie micuit.

Barrejar el sucre amb l'ametlla mòlta.
Afegir la farina, el mousse d'ànec i la mantega.
Ha de quedar una textura terrosa.
Posar aquesta barreja sobre les pomes caramel · litzades i remoure bé.
Posem al forn pre escalfat a 180 graus fins que estigui daurat.
Posem en els gots de xupito amb daus de foie "micuit" i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada