12.5.14

BOMBES DE RISOTO DE BOLETS AMB MATÓ I ESPINACS



Ingredients i elaboració

250 gr . D'arròs arborio .
1 ceba
1 litre de brou de pollastre .
15 gr de bolets deshidratats .
200 gr de mató .
1 bossa d'espinacs frescos .
20 gr . de formatge parmesà , farina , pa ratllat .
sal , oli per fregir .

Elaboració

Saltem una bossa d'espinacs frescos amb una mica d'oli .
Tallem ben petit i barregem amb el mató .
Reservem .
Sofregim la ceba fins que agafi color i quedi ben picada .
Cuinem l'arròs afegint poc a poc el brou calent amb els bolets deshidratats , amb sal al gust , calenta com si fos un rissoto uns 20 minuts .
Ha de quedar sec .
Fora del foc hi afegim el formatge parmesà ratllat i estenem en una superfície plana que es refredi .
Per muntar les croquetes agafem un grapadet d'arròs i ahuecamos formant un niu omplim de matar i espinacs i tapem amb més arròs .
Quan tinguem totes les boles fetes passem per farina , ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli de gira-sol fins que quedin daurades .
Retirem en paper absorbent i servim .

1 comentari:

  1. Són els arancini venecians que tant m'agraden!! I amb espinacs, encara més bons!!

    ResponElimina