26.5.14

CANAPÈS DE BLINIS DE POMA I FORMATGE GORGONZOLA AMB MATRIMONI D'ANXOVES I SEITONS


Ingredients i elaboració

Per a la massa
1 iogurt natural , 1 gots de farina , 1 ou , 1/2 sobre de llevat químic
½ culleradeta de sal
1 nou de mantega

Barregem en un bol la farina amb els iogurts , l'ou , la farina i la sal .
Batem tot fins a obtenir una massa llisa .
Untem una paella anti adherent a foc mitjà amb mantega i aboquem amb l'ajuda d'una cullera massa amb una separació mínima d'1 cm entre elles .
Cuinem 2 minuts.
Donem la volta i cuinem 1 minut més .
Traiem i reservem .

farciment
1 poma tallada a daus petits .
1 nou de mantega .
1 cullerada de sucre .
Formatge gorgonzola .
1 anxova i un seitó per persona .

Confitem la poma amb la mantega i el sucre fins que estigui tendra .
Retirem del foc i deixem refredar .
Per al muntatge posem a sobre de cada blini poma amb una mica de formatge gorgonzola .
A sobre enrotllem una anxova amb un seitó i posem a sobre .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada