21.5.14

CRESTES FARCIDES DE CAPONATA SICILIANA AMB OU DE GUATLLA



Ingredients i elaboració de la massa

500 gr . de farina .
1 culleradeta de cafè de sal .
15 gr de llevat fresc .
175 cl . de llet .
100 cl . D'oli d' oliva .

Per fer la massa ajuntem els ingredients secs i afegim els líquids tebis i remenem bé fins que ens formi una bola compacta i seca .
Deixem reposar en un bol a la nevera tapat amb un drap humit .
farciment
3 albergínies mitjanes .
8 tomàquets madurs .
Sal , pebre , herbes provençals , oli d'oliva .

Tallem les albergínies a daus petits .
Sofregim en oli d'oliva fins que estiguin cuites
Paral · lelament ratllem el tomàquet i ho sofregim en oli , sal i una mica de sucre fins que quedi sec .
Ajuntem amb les albergínies cuites i deixem refredar .
Estirem bé la massa i fem cercles amb un motlle .
Omplim de caponata i posem al centre un ou cru de guatlla .
Tanquem i segellem les vores .
Pintem amb rovell d'ou .
Preescalfem el forn a 200 graus i posem al forn les emnpanadillas fins que quedin ben daurades .
Deixem reposar i servim .

1 comentari: