7.5.14

CROQUETES DE RISSOTO I CARN BOLONYESA



INGREDIENTS
250 gr . D'arròs arborio , 1 ceba , 1 litre de brou de pollastre , 1 ou batut , safrà , 15 gr de bolets deshidratats .
20 gr . de formatge parmesà , farina , pa ratllat .
sal , oli per fregir .

INGREDIENTS PER LA SALSA BOLONYESA
300 gr . De carn picada de vedella , 3 tomàquets ben vermells tipus de pera .
2 pastanagues pelades , 1 ceba gran, 1 branca d'api , 1 raig de vi , 1 cullerada de postres d'orenga sec .

ELABORACIÓ
Sofregim la ceba fins que agafi color i quedi ben picada .
Cuinem l'arròs afegint poc a poc el brou calent amb els bolets deshidratats , amb sal al gust , calenta com si fos un rissoto . A mitja cocció afegim el safrà . Ha de quedar sec .
Fora del foc afegim l'ou batut i el formatge parmesà ratllat i estenem en una superfície plana que es refredi .
Per fer la bolonyesa ratllem i sofregim la ceba , les pastanagues i l'api . Quan estigui tou afegim la carn i el tomàquet triturat al costat del vi i l'orenga . Sal / pimentamos i deixem a foc mitjà uns 30 minuts que la salsa hagi perdut líquid i quedi concentrada .
Per muntar les croquetes agafem un grapadet d'arròs i ahuecamos formant un niu omplim de carn i tapem amb més arròs .
Quan tinguem totes les boles fetes passem per farina , ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli de gira-sol fins que quedin daurades .
Retirem en paper absorbent i servim .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada