5.5.14

CROSTINI D'ESPÀRRECS VERDS AMB PERNIL



Ingredients i elaboració

Pa de xapata .
Puntes d'espàrrecs verds .
Pernil serrà o ibèric en tallades fines .
1 alvocat madur .
Pipes pelades .
Rukula .
1 gra d'all .
Orenga .
Oli d'oliva verge , sal .

Fem una barreja d'oli amb orenga .
Tallem el pa a rodanxes fines .
Les pinzellem amb l'oli i l'orenga .
Posem al forn pre escalfat i torrem .
Tallem els espàrrecs de la mida una mica més llarg del pa .
Els bullim en aigua amb sal .
Escorrem i refresquem amb aigua amb gel per tallar la cocció .
Fem a la planxa o en una paella fins que quedin marcats per tots els costats.
Emboliquem cada espàrrec amb un tall de pernil ibèric .
Reservem .
Trinxem l'alvocat amb una mica de sal .
Per al muntatge del plat passem una mica d'all sobre cada torrada .
A sobre posem una mica d'alvocat .
A sobre posem pipes pelades i una mica de rúkula .
A sobre un espàrrec o 2 segons la grandària de la llesca .
Servim i mengem immediatament .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada