15.5.14

LLUÇ AL FORN AMB CROSTA D'AMETLLES I GRATEN D'ESPÀRRECS





Ingredients i elaboració per 4 persones

4 talls de lluç tallats gruixuts .
100 grams d'ametlles crues .
4 grans d'all .
Una mica de julivert .
1 ceba .
3 llesques de pa .
Vi blanc .
Farina .
Sal , pebre , oli d'oliva .
2 manats d'espàrrecs verds .
50 gr de formatge parmesà .

Sofregim la ceba fins que ens comenci a agafar color .
Afegim el vi blanc i deixem reduir .
A part fem una picada sofregint els alls amb les ametlles .
Quan agafi color afegim el pa i en l'últim moment el julivert .
El triturem bé i afegim a la ceba .
Pelem i rentem les patates .
Harinamos el peix i ho sofregim bé pels 2 costats .
Posem crosta d'ametlles que cobreixi cada tros .
Posem una mica de fumet per sobre .
Posem dins del forn pre escalfat a 180 graus uns 10 minuts .
Servim calent amb la guarnició .

Tallem els espàrrecs en trossos d'uns 2 cm i els bullim en aigua amb sal fins que estiguin cuits .
Retirem i posem en aigua amb gel .
Escorrem .
Saltegem en una paella per marcar .
Posem en una safata de forn amb abundant formatge parmesà acabat de ratllar per sobre .
Gratinem al forn fins que agafi color .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada