12.5.14

MINI PIZZES DE TRAMPÓ I ANXOVES


Ingredients i elaboració .

Massa:
450 gr de farina de força .
15 gr de llevat fresc .
220 ml d'aigua amb gas .
10 gr de sal .
25 ml d'oli d'oliva .
1 cullerada de sucre .

Escalfem una mica l'aigua amb gas i barregem amb el llevat fresc .
Afegim l'oli i barregem amb la farina , el sucre i la sal .
Barregem tot bé i amassem uns 10 minuts .
La massa ha de desenganxar-se de la superfície .
Deixem reposar 30 minuts tapat amb un drap humit en un lloc càlid perquè fermenti .
Tallem en porcions individuals .
Estirem amb un corró deixant la massa fina .
Posem al forn uns 20 minuts fins que la massa quedi cruixent .

Farciment:
6 tomàquets ben vermells .
2 pebrots verds italians .
1 ceba gran blanca.
2 pebrots vermells .
Anxoves de l'escala .
Pebre vermell dolç de qualitat .
Sal , oli d'oliva verge .

Per preparar el trempó tallem les 2 classes de pebrot , la ceba i el tomàquet sense llavors a julianas molt fines .
Barregem tot amb sal , una mica de pebre vermell i un raig d'oli d'oliva .
Deixem marinar mitja hora .
Escorrem tot bé i sofregim en una paella fins que quedi tou .
Posem una mica en cada coca amb un parell d'anxoves .
Servim fred o tebi .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada