26.5.14

MINI PROFITEROLS FARCITS DE FORMATGE DE CABRA I CRUIXENT DE PERNIL



Ingredients i elaboració per a la pasta choux

125 ml d'aigua , 50 gr de mantega pomada , 75 gr de farina tamisada
2 ous , 1 mica de sal .

Posem en un cassó a bullir l' aigua amb la mantega i la sal .
Quan l'aigua comenci a bullir i s'hagi fos la mantega tirem de cop la farina .
Remenem amb el foc baix 5 minuts perquè es cogui bé la farina .
Deixem refredar 10 minuts i incorporem els ous d'1 en 1 sense parar de remenar.
És important que fins que 1 ou no quedi integrat a la massa no fer el següent.
Ens ha de quedar una massa espessa .
Omplim una mànega pastissera amb la massa i fem piles de la mida d' 1 nou en una safata de forn amb paper sulfuritzat .
Posem al forn , amb el forn pre escalfat a 210 graus de 15 a 20 minuts .
No obrir el forn en cap moment i un cop estiguin apagar el forn i deixar les profiteroles dins 10 minuts més .
Traiem obrim i omplim amb la barreja de formatge de cabra i el pernil cruixent .

Ingredients i elaboració per fer la crema de formatge

1/2 peça petita de rulo de cabra .
50 ml de crema espessa de llet .
Sal , pebre , 3 talls de pernil serrà .

Posem els talls de pernil estirades en paper de forn al forn pre escalfat a 180 graus uns 12 minuts fins que comenci a fumejar . Traiem i deixem refredar .
Batem el formatge amb la crema de llet i posem sal i pebre .
Posem en una màniga pastissera i omplim les profiteroles .
Clavem trossos de pernil i tapem .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada