5.5.14

PASTA FINA DE SARDINES



Ingredients i elaboració

1 planxa de pasta de full .
4 sardines grans .
2 cebes de figueres .
Una mica de farigola sec.
4 tomàquets canaris .
Sal , pebre , oli d'oliva verge .

Rentem els tomàquets , els partim per la meitat i els ratllem al màxim .
Posem la polpa en un colador que vagi perdent aigua .
Condimentem de sal , pebre , farigola i oli d'oliva . Reservem a la nevera .
Netegem bé les sardines i els separem en 2 lloms sense espines .
Tallem la ceba en juliana i confitem a foc lent - mitjà fins que ens agafi color marró .
Estirem la pasta de full i el tallem en rectangles individuals .
Posem en una safata de forn amb un pes a sobre perquè no pugi .
Posem al forn pre escalfat a 200 graus uns 20 minuts .
Traiem i deixem refredar .
Fem els lloms de sardina al forn o en una paella fins que estiguin cuites .
Per servir posem tomàquet ben distribuït sobre de cada full ia sobre la ceba i un llom de sardina .
Acabem posant sal , maldon i un rajolí d'oli d'oliva verge extra .
Mengem tebi o fred .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada