5.5.14

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE MOUSSE DE TRUITA DE PATATES



Ingredients i elaboració

12 pebrots del piquillo .
2 patates , 1 ceba , 1 pebrot verd petit .
3 grans d'all .
4 ous .

Ingredients per la salsa
2 cebes .
2 grans d'all .
Oli d'oliva , sal , julivert .

Primer fem la salsa picant la ceba molt petita i la cuinem a foc suau fins que estigui ben picada i fosca .
Afegim l'all i el julivert i cuinem 10 minuts més .
Afegim una mica de brou i deixem que trenqui el bull .
Rectifiquem de sal i triturem bé que quedi ben fina . Reservem .
Escorrem els pebrots i els rentem i assequem .
Barregem amb una mica de sucre per treure l'acidesa que tenen .
Estirem en una safata i els posem al forn 5 minuts a 180 graus . Reservem .
Tirem la ceba amb el pebrot .
Quan estigui escalfat afegim les patates tallades ben fines .
Deixem coure fins que estigui ben fet . Escorrem l'oli .
Casquem 2 ous i 2 rovells i barregem amb la patata .
Triturem tot bé amb la túrmix .
Muntem a punt de neu les 2 clares i barregem .
Posem en una màniga pastissera i omplim els pebrots .
Posem 3 minuts al forn .
Traiem del forn i servim calent amb una mica de salsa

1 comentari:

  1. M'encanten els piquillos farcits, però aquesta mousse de patata és la que m'ha sorprès! Ha de ser bona!

    ResponElimina