7.5.14

TOURNEDÓ DE RAP AMB VERDURES SALTEJADES



Ingredients i elaboració

1 rodanxa gruixuda de rap per persona .
1 làmina de cansalada o bacó per persona .
3 grans d'all laminats ben fins .
Vinagre .
Sal , pebre , oli d'oliva .
verdures saltejades
Jueva boby .
Pastanagues .
Patates baby cuites sense pell .
2 grans d'all .
Herbes provençals .
Vi blanc .

Emboliquem cada rodanxa de rap i marquem a la paella o planxa ben fort per els 2 costats .
Reservem .
Posem els alls a partir d'oli fred .
Quan comenci a agafar color apartem i posem una mica de vinagre .
Posem per sobre del rap i acabem 5 minuts al forn .
Tallem les puntes a les mongetes i les partim per la meitat .
Pelem les pastanagues .
Les tallem en troncs de 4 cm i les tallem a quarts .
Les bullim .
Quan arrenqui el bull posem les mongetes i bullim tot junt 10 minuts .
Colem i refresquem en aigua freda .
Sofregim l'all .
Quan comenci a agafar color afegim les verdures amb les patates i sofregim bé fins que daurin .
Afegim herbes al gust i un raig de vi blanc.
Deixem que s'evapori l'alcohol i apaguem el foc .
Servim una rodanxa de rap amb salsa i la guarnició de verdures saltejades al costat.

1 comentari: