25.6.14

ARRÒS VALENCIÀ AL FORN



Ingredients i elaboració per a 6 persones

½ quilo d'arròs de gra rodó.
1'250 ml de brou de cuit.
400 gr de cigrons cuits.
6 tomàquets madurs ratllats més 2 tomàquets partits per la meitat.
400 gr de costella trossejada de porc.
150 gr de cansalada trossejada.
2 botifarres.
1 cabeça d'alls partida per la meitat.
sal, oli verge, pebre, safrà.

Sofregim la costella en una mica d'oli calent.
Afegim brou de bullit mitja hora fins que estigui cuita i tendra.
Sofregim les botifarres i la cansalada fins que estiguin ben marcades.
Les retirem de la cassola i reservem.
Sofregim els tomàquets partits per la meitat pels costats i retirem.
Afegim el tomàquet ratllat i sofregim uns 5 minuts.
Afegim el cap d'all i deixem sofregir 5 minuts més.
Afegim l'arròs i la carn i tomàquets reservats.
Afegim els cigrons cuits.
Afegim el brou de cuit i deixem que trenqui el bull.
Fiquem al forn a màxima potència uns 20 minuts.
Retirem i deixem reposar 10 minuts abans de servir.
Oxigenem i servim calent.
Es pot servir amb allioli.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada