4.6.14

CANELONS D' ALBERGÍNIA FARCITS DE HUMMUS



Ingredients i elaboració

3 albergínies mitjanes .
Oli d'oliva , sal , pebre .
50 gr de sèsam cru .
200 gr de cigrons cuits .
2 alvocats madurs .
2 grans d'all .
El suc d'1 llimona .
100 gr de tomàquets secs .
Herbes seques ( farigola , orenga , provençals ... )

Tallem les albergínies fines amb l'ajuda d'una mandolina oa mà .
Les posem en una fina capa d'oli d'oliva en una safata que absorbeixi l'oli .
Els donem la volta .
Posem al forn pre escalfat a 190 graus uns 10 minuts .
Traiem i deixem refredar .

Torrem el sèsam en una paella sense oli .
Retirem i piquem en un morter fins a fer pols . Reservem .

Es posa en un bol els cigrons , els alvocats pelats , el sèsam torrat picat , l'all , el suc de llimona , la sal , pebre i l'oli d'oliva .
Es tritura tot bé que quedi una crema ben fina .
Omplim les làmines d'albergínia i enrotllem com si fos un caneló .

Posem els tomàquets secs en aigua bullint el just que cobreixi i deixem fins que s'estovin .
Macerem en oli d'oliva amb herbes . Reservem .

Per al muntatge del plat posem 3 canelons farcits d'hummus amb els tomàquets ben picats per sobre .
Servim fred .

1 comentari: