25.6.14

PAELLA DE LLAMÀNTOL



Ingredients i elaboració

2 llamàntols.
Un bon brou de peix de calder.
300 gr d'arròs bomba.
3 tomàquets ben vermells i carnosos.
2 cullerades postres de concentrat de tomàquet.
1 pebrot vermell.
1 grapat de pèsols.
1 picada d'all i julivert.
Oli d'oliva, sal.
1 mica de safrà (no colorant químic)

Tallem els llamàntols en medallons, les pinces les traiem i les colpegem que es trenquin i el cap li donem un tall longitudinal i les sofregim a la paella amb l'oli molt calent un parell de minuts.
Els traiem i en el mateix oli sofregim el pebrot tallat a quadrets deixem sofregir un parell de minuts fins que s'estovi i afegim els tomàquets frescos que haurem triturat prèviament o ratllat i els deixem al foc fins que perdi tota la seva aigua

Afegim el concentrat de tomàquet i una mica de picada d'all i julivert. Afegim l'arròs i remenem bé que s'impregni bé del sofregit. Afegim el brou de peix ja calent i les peces de llamàntols ben disposats

Perquè quedi al punt de paella posarem 2 parts i mitja de brou per 1 d'arròs. Ho deixem coure uns 12 minuts a foc mitjà i després ho traiem del foc i deixem reposar 10 minuts més o també es pot acabar de fer al forn perquè ens faci crosta per dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada