14.7.14

TABOULEH DE BULGUR LIBANÈS



INGREDIENTS I ELABORACIÓ PER A 4 PERSONES

200 gr. de blat bulgur.
Menta fresca.
Julivert.
1 ceba vermella o tendra.
6 tomàquets vermells carnosos de pera.
Mitja tassa d'oli d'oliva verge extra.
El suc d'una llimona.
Una punta de comí.
Sal, pebre.

Bullim abundant aigua amb sal i afegim al bulgur perquè es hinfle i s'hidrati durant una mitja hora.
Escorrem i premem bé per eliminar l'excés d'aigua i refredem a la nevera.
Piquem la ceba molt petita i posem en un bol.
Partim els tomàquets per la meitat i eliminem les llavors i l'excés d'aigua i tallem a daus petits i afegim al bol.
Piquem el julivert i la menta fresca i afegim al bol.
Afegim el bulgur ja fred.
Fem una vinagreta amb l'oli d'oliva el suc de la llimona i una mica de sal i pebre i barregem amb la resta dels ingredients.
Servim fresquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada