15.10.14

AMANIDA DE BROTS TENDRES I CARBASSA ROSTIDA



Ingredients i elaboració per a 4 persones

½ carbassa pelada i espinyolada.
1 bossa de mescla de brots tendres.
10 gr de pinyons.
15 gr de panses.
50 gr de formatge blau.
Tomàquets xerri.
Mel , mostassa de Dijon.
Sal, pebre, oli d'oliva verge extra.
Vinagre.

Tallem la carbassa petita .
Possem en una safata de forn amb una mica d'oli, sal, sucre i mel.
Deixem uns 20 minuts fins que la carbassa estigui cuita però sencera .
Torrem els pinyons amb les panses fins que se inflin i els pinyons es torrin .
Rectifiquem de sal i pebre .
Fem una vinagreta possant una mica de sal, pebre, una culleradeta de mostassa i mel al gust.
Batem enèrgicament i anem afegint  l'oli a poc a poc fins que quedi ben emulsionada .
Per montar el plat, possem en un bol grand les espinacs i juntem amb la vinagreta que s'impregnin bé.
Possem un bouquet al plat, al mig la carbassa rostida tèbia amb uns daus de formatge blau, uns quants pinyons i panses ben repartides, 3 tomàquets xerri partits per la meitat.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada