27.10.14

BRUSCHETA DE SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB CREMA DE PERNIL IBÈRIC

  
Ingredients i elaboració

1 solomillo de porc ibèric.
100 gr. de puntes de pernil ibèric.
4 rodanxes de pernil ibèric.
200 cl. de crema de llet per a cuinar.
Oli d'oliva.
1 pa de xapata .

Netegem els solomillos i els tallem a filets fins.
Els condimentem i els fem a la planxa, deixant-los al punt.
Per a fer la salsa daurem en una casserola les puntes de pernil fins que quedin daurades.
Afegim la crema de llet i deixem coure molt lentament uns 30 minuts a foc lent tapat, triturem una mica i reservem.
Posem les rodanxes de pernil al forn a uns 150º fins que quedi cruixent i després ho piquem bé fins que sigui gairebé pols.
Tallem llesques de pa i les pinzellem amb una barreja d'oli i sal de pernil.
Torrem pels 2 costats lleugerament.
Posar un tros de filet a cada torrada amb crema de pernil, sal de pernil i un tros de pernil cruixent per a decorar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada