27.10.14

CANAPES DE ALBERGINIA FRITA AMB MOUSSE DE MOZZARELLA I ANXOVES



Ingredients i elaboració

1 albergínia mitjana.
2 mozzarella.
Sal, pebre, orenga.
3 anxoves escurregudes i molt picades.
Tomàquet de pera carnós molt picat.
Oli de girasol.
Anxoves molt picades.

Escalfem els tomàquets 30 segons en aigua bullint.
Refredem, traiem les pells, les llavors i tallem en concassé.
Reservem.
Pelem l'albergínia totalment.
Tallem a rodanxes molt fines amb l'ajuda de la mandolina (o a mà).
Fregim en abundant oli de gira-sol fins que quedi cruixent.
Reservem.
Triturem la mozzarella i l'amanim amb sal, pebre i orenga.
Posem una mica d'oli per sobre de cada rodanxa de albergínia i a sobre la mozzarella.
Servim amb les anxoves picades per sobre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada