13.10.14

COOKIES AMERICANES, PASTES DE TE



BLANQUES
Mantega       360gr
Sucre               300gr
Sucre morè 300gr
Sal                         8gr
Ous              180gr
Aigua                   60gr
Vainilla               10gr
Farina                700gr
Bicarbonat            8gr
Trossets de xocolata    500gr
Nous                240gr

Elaboració:
Barrejar la mantega amb el sucre, després afegir-hi els ous a poc a poc i al final afegirem els sòlids.
Per últim  afegir-hi les essències, la mel,i per últim el fruit sec.
*confeccionar uns rulos de 400gr deixar-los reposar al congelador per a poder-les tallar i així que surtin totes uniformement, per a un cop cuites siguin totes iguals.

*coure a 180º de 8 a 10mns.


NEGRES

Sucre roig         400gr
Mantega        275gr
Sal                           5gr
Ous                150gr
Llet                     50gr 
Mel                       30gr
Farina                  500gr
Cacao pols         300gr
Llevat                   5gr
Xocolata blanca        400gr
Macadàmia           300gr

Elaboració:
Barrejar la mantega amb el sucre, després afegir-hi els ous a poc a poc i al final afegirem els sòlids.
Per últim  afegir-hi les essències, la mel,i per últim el fruit sec.
*confeccionar uns rulos de 400gr deixar-los reposar al congelador per a poder-les tallar i així que surtin totes uniformement, per a un cop cuites siguin totes iguals.
              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada