23.10.14

CROQUETES DE BOLETS FRESCOS DE TEMPORADA



Ingredients i elaboració

½ litre de llet.
200 gr de bolets de temporada.
1 ceba de Figueres picada.
20 gr de bolets deshidratats (moixernons, ceps, variats…)
2 nous de mantega, 3 cullerades colmades de farina.
Farina, ou batut, pa ratllat (per arrebossar les croquetes)

Netegem els bolets deshidratats i les possem ràpidament a la llet a escalfar sense que arribi a bullir.
Posem sal al gust.
Sofregim la ceba lentament fins que quedi confitada.
Afegim els bolets frescos nets i trossejats i continuem sofregint..
Quan el sofregit estigui sec, posem un rajolí de vi blanc i deixem reduir.
Afegim la mantega, la deixem fondre i afegim la farina.
Sofregim bé.
Afegim a poc a poc la llet calent amb els bolets.
Removem bé fins que es separi la masa de les parets de la casserola.
Posem en un recipient i col·loquem film amb contacte amb la masa per a que no es faci crostra.
Guardem unes hores a la nevera.
Treiem la massa i formem croquetes del tamany que més agradi.
Arrebossem amb farina, ou batut i pa ratllat; fregim amb abundant oli calent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada