29.10.14

LLOBARRO AMB SALSA HOLANDESA I SALTAT DE VERDURES


Ingredients i elaboració per a 4 persones

4 llobarros de ració (en filets i sense espines)
2 pastanagues grans.
Un manat d'espàrrecs verds grossos. 

Eliminem la part dura dels espàrrecs i tallem en trossos de 2cm.
Pelem les pastanagues i tallem a rodanxes de 2 cm.
Posem a bullir fins que estiguin cuites totes les verdures.
Escorrem les verdures i posem en aigua freda amb gel.
Reservem.
Fem els filets de llobarro a la paella, 4 minuts per un costat i 2 per l'altre.
Posem en una safata de forn. 
Cobrim amb salsa holandesa i gratinem al gust.
Escorrem tota la verdura i saltem amb oli en una paella.
Servim el peix amb la guarnició de verdures al costat.

Salsa holandesa (ingredients i elaboració)
4 rovells d'ou.
250 gr de mantega clarificada.
Suc de 1 llimona, sal.

Posem la mantega en una cassola a foc baix.
Amb una cullera retirem l'escuma que es vagi formant. 
Decantem en una altra cassola amb cura de que no caigui el sèrum.
Per altra banda, posem els rovells en una cassola amb 30 ml d'aigua i una mica de sal.
Barrejem sense batre-les.
Les posem al bany maria i quan l'aigua estigui a punt de bullir, baixem el foc.
Anem batent amb unes varilles fins que espessi.
Sense deixar de batre incorporem la mantega clarificada atemperada.
Quan la barreja sigui consistent apaguem el foc.
Continuem remenant i afegim el suc de la llimona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada