29.10.14

PANNA COTTA AMB FRUITS VERMELLS


Ingredients i elaboració

500 gr de llet.
500 gr de nata 33 % matèria grassa .
200 gr de sucre.
6 fulles de gelatina.
1 branca de vainilla.
Melmelada de fruits vermells.
200 gr de fruits vermells congelats o frescos.
Menta per decorar.
Virutas de xocolata.

Posem a bullir la llet, amb la nata, el sucre i l'interior de la branca de vainilla.
Deixem que comenci a bullir.
Remullem la geltaina en aigua freda 5 minuts.
Quan estigui blanda, afegim la barreja de llet i nata calenta fora del foc.
Barregem bé amb l'ajuda d'unes varetes.
Repartim en copes individuals i refrigerem.
Posem en un bol els fruits vermells descongelats amb un dit de melmelada.
Deixem bullir 3 minuts.
Retirem i triturem bé.
Deixem refredar.
Repartim la barreja per sobre de cada copa i decorem amb menta i/o virutes de xocolata.

Servir fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada