30.10.14

PASTA DE FULL FARCIDES D'ESPINACS, XAMPINYONS I SOBRASADA DE MALLORCA


Ingredients i elaboració

600 gr de espinacs frescos.
60 gr de sobrasada.
1 safata de xampinyons.
20 gr de bolets deshidratats.
½ litre de llet.
1 ceba de Figueres.
2 cullerades de farina.
1 nou de mantega.
2 planxes de pasta de full.

Netegem els xampinyons i els tallem a trossos petits.
Sofregim la ceba tallada petita.
Quan comenci a agafar color afegim els xampinyons.
Quan perdi l'aigua afegim els espinacs i deixem sofregir uns minuts fins que s'evapori tot l'aigua que perden.

Reservem el farciment.
Posem la llet a escalfar a poc a poc amb els bolets deshidratats perquè vagin agafant sabor.
Sofregim la mantega amb la farina i la sofregim bé.
Afegim la llet amb els bolets deshidratats a poc a poc sense parar de remenar.
Rectifiquem de sal i pebre i barregem amb el farciment d'espinacs i amb la sobrasada.

Extenem una planxa de full i disponsem el farciment per sobre deixant lliure les vores.
Posem l'altra planxa de full per sobre i segellem les vores de les dues planxes.
Posem al forn preescalfat a 220 graus 10 minuts més.
Baixem el forn a 180º i deixem 20 minuts més.
Traiem i deixem reposar uns minuts.
Es recomana consumir tebi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada