23.10.14

PASTA FULLADA DE BONÍTOL, ANXOVES I FORMATGE


INGREDIENTES (per a 12 unitats)
  • 1 planxa de pasta fullada
  • 2 llaunes petites de bonítol en oli d'oliva
  • 150 gr de formatge fresc d'untar
  • 1 llauna d'anchoves en oli d'oliva
  • 1 ou
  • 50 gr de sèsam sense torrar
PREPARACIÒ
  • Preescalfar el forn a 220º.
  • Obrir les llaunes de bonítol i deixar escórrer en un colador per a treure l'excés d'oli. Aixafar amb una forquilla i barrejar amb el formatge.
  • Tallar la pasta fullada amb un talla-pastes. Pintar amb rovell d'ou i empolsar el sèsam. 
  • Fornejar uns 8-10 minuts, fins que estigui daurat. Treure del forn i obrir els "bocaditos" per la meitat.
  • Farcir amb la barreja de bonítol i formatge, posar una anxova i tapar amb l'altra meitat de full amb sèsam. 
  • Es pot servir acompanyat amb una amanida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada