14.10.14

PASTES DE XOCOLATA I COCO




INGREDIENTS
  • 130 gr de mantega estovada
  • 100gr de sucre glas
  • 1 ou
  • 130 + 20 gr (per decorar) de coco ratllat
  • 200gr de farina
  • 200gr de xocolata fondant

PREPARACIÓ

  • Disposar en un bol  la mantega i el sucre. Barrejar be. Afegir l'ou i remoure de nou fins que s'incorpori totalment. Per últim agregar la farina previament tamitzada i el coco. Pasat fins a obtenir una barreja homogènia. Deixar reposar en el frigorífic una mitja hora.
  • Amb l'ajuda d'un corró, estendre la masa damunt una superfície enfarinada.
  • Preescalfar el forn a 180º
  • Tallar i disposar damunt una placa de forn folrada amb paper vegetal. Fornejar uns 12 minuts.
  • Tallar la xocolata i desfer al bany maria.
  • Decorar les pastes amb la xocolata i empolsar amb el coco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada