20.10.14

PASTES FULLADES PETITES FARCIDES DE POMA I FOIE



Ingredients:
1 planxa de pasta fullada rectangular.
Foie micuit.
1 poma.
Llavors de sèsam, rossella...
Crema de vinagre de Mòdena .
Sucre morè.
Mantega.

Pelem la poma i tallem a tires.
Les coem en una paella amb foc mig amb una mica de mantega i el sucre.
Retirem i deixem refredar.
Estirem la pasta fullada i tallem a tires d'un dit i mig de grossor.
Posem a cada tira un farcit de foie i poma amb unes gotes de crema de vinagre de Mòdena.
Tanquem cada tira i tallem a petits daus rectangulars i les posem en una safata de forn coberta amb paper vegetal, una mica separats per a que no s'enganxin.
Pinzelles amb rovell d'ou batut amb unes gotes d'aigua.
Afegim les llavors corresponents.
Posem al forn preescalfat a 190 graus entre 15 i 20 minuts -si ens agrada molt o poc torrats-.

Servim a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada