23.10.14

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE LLUÇ I GAMBES AMB SALSA DE PORROS



INGREDIENTS (Per a 4 persones)

Pels pebrots
  • 300gr de lluç sense pell ni espines
  • 150 gr de gambes
  • 1 ceba
  • 2 caps d'all
  • 25gr de mantega
  • 25 gr de farina
  • 1/2 got de llet
  • 1 ou
  • farina, sal i oli d'oliva
  • pebre vermell
Salsa de porros
  • 2 porros
  • 1 patata
  • 25gr de mantega
  • 1 got de llet
  • cibulet
PREPARACIÓ
Pels pebrots
  • Picar molt finament la ceba i els alls. Escalfar a foc suau a la mantega.
  • Tallar el lluç. Pelar les gambes i tallar-les.
  • Un cop escalfada la ceba i l'all, afegir la farina, remenar i afegir el lluç i les gambes. Deixar un parell de minuts, després tirar la llet a poc a poc sense parar de remenar. Tenir al foc uns 5 minuts.
  • Farcir els pebrots.
  • Batir un ou i arrebossar els pebrots amb farina i ou, amb aquest ordre. Fregir amb oli no molt calent. Treure i escórrer amb paper absorbent.
Salsa de porros
  • Posar en una paella a foc lent la mantega i el porro picat finament. Deixar fer pausadament fins que estigui tou;  afegir la patata pelada i trossejada. Ofegar un parell de minuts i cobrir amb aigua. Coure uns 15 minuts.
  • Escórrer l'aigua i concassar la patata, el porro i la llet. Rectificar de sal.
  • Presentació:
  • Posar en un plat una cullerada de salsa i a sobre un pebrot. Adornar amb cibulet picat i una mica de pebre vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada