14.10.14

RAVIOLIS FARCITS DE PESTO AMB CALAMARS



(per a 4 persones)

INGREDIENTS
Per als raviolis
  • 16 llàmines de pasta wonton
  • 100gr de fulles d'alfàbrega
  • 40 gr dejulivert
  • 50 gr de nous
  • 200gr de ricota
  • 120ml d'oli d'oliva verge
  • 1 rovell d'ou
  • 1 culleradeta de farina
Per als calamars
  • 200 gr de calamars nets
  • 2 tomàquets sense pell ni llavors, tallat a trossets
  • 1 gra d'all
  • mitja  copa de xerés sec, oli d'oliva
  • julivert, alfàbrega, sal i pebre

PREPARACIÓ
Raviolis
  • Fer el pesto triturant l'alfàbrega, el julivert , les nous i l'oli. Pasar a una font i afegir la ricota. Salpebrar la barreja.
  • Barrejar  en un bol el rovell d'ou i la culleradeta de farina.
  • Pintar el contorn del wonton amb la barreja anterior.
  • Farcir el wonton possant una culleradeta de pesto. Tancar en diagonal presionant bé els extrems.
  • Untar la vaporera amb oli per a evitar que s'enganxi la pasta . Bullir al vapor 3 minutos.

Calamars

  • Saltejar en una paella els calamars i el gra d'all durant uns minuts. Salpebrar i afegir el vi blanc, continuar amb la cocciò fins que el vi s'hagi evaporat.
  • Afegir els tomàquets i el julivert i l'alfàbrega picats.
  • Servir els raviolis acompanyats dels calamars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada